Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met een boerenbrood, kruidenboter en een frisse tomatensalade.
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met een boerenbrood, kruidenboter en een frisse tomatensalade.
Snij alle groenten in kleine stukjes. Snij de selderij fijn.
Zet de wok op het vuur en stook de olijfolie heet. Roerbak alle groenten en de peterselie voor 3 minuten op middelhoog vuur.
Blus af met de witte wijn en bestrooi rijkelijk met de zwarte peper.
Spoel de mosselen en giet al het water af.
Voeg de mosselen toe en zet het vuur hoog. Schep alles met twee spatels door elkaar en blijf omscheppen tot alle mosselen open staan. Dit duurt ongeveer 3 tot 4 minuten.
Een verrassend eenvoudig maar superlekker voorgerecht waarmee je velen zal verbazen