Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.

Tomaten beignets
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Leg de spinazie uit de vriezer. Zet water op voor de pasta. Als het water kookt bereid de pasta (Farfalle) zoals aangegeven op het pak.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en giet ze daarna uit op een bord zodat ze niet verder roosteren.
Snijd de kipfilet in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook zeer fijn. Haal de zongedroogde tomaten uit het potje en snijd deze in kwarten.
Bak in een ruime koekenpan de kipfilet in vijf minuten rondom aan. Voeg de ui en de knoflook toe en bak deze voor twee minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer deze door tot de spinazie ontdooid is.
Voeg de pesto toe plus zout en peper naar smaak. Verwarm alles goed door.
Op het laatst de zongedroogde tomaten erdoor. Nog een minuut doorwarmen.
Schep de pasta op een voorverwarmd bord. Schep er saus over, bestrooi met pijnboompitten en rasp er de parmezaan over.
Je kan voor dit recept je eigen soezenbeslag maken van bloem, water of melk, boter en eieren maar het is ook kant en klaar te koop
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)