Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.

Rijstsalade
Iedereen heeft wel eens wat gekookte rijst over. Als je dit opspaart (invriest) tot je een leuke hoeveelheid hebt kan je hier een heerlijke rijstsalade
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Leg de spinazie uit de vriezer. Zet water op voor de pasta. Als het water kookt bereid de pasta (Farfalle) zoals aangegeven op het pak.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en giet ze daarna uit op een bord zodat ze niet verder roosteren.
Snijd de kipfilet in blokjes. Snipper de ui en snijd de knoflook zeer fijn. Haal de zongedroogde tomaten uit het potje en snijd deze in kwarten.
Bak in een ruime koekenpan de kipfilet in vijf minuten rondom aan. Voeg de ui en de knoflook toe en bak deze voor twee minuten mee. Voeg de spinazie toe en roer deze door tot de spinazie ontdooid is.
Voeg de pesto toe plus zout en peper naar smaak. Verwarm alles goed door.
Op het laatst de zongedroogde tomaten erdoor. Nog een minuut doorwarmen.
Schep de pasta op een voorverwarmd bord. Schep er saus over, bestrooi met pijnboompitten en rasp er de parmezaan over.

Iedereen heeft wel eens wat gekookte rijst over. Als je dit opspaart (invriest) tot je een leuke hoeveelheid hebt kan je hier een heerlijke rijstsalade

Maaltijdsalades vind ik heerlijk in de zomer. Lekker met een mooi brood en een fijn glas wijn kom ik de zomeravond goed door. Als maaltijdsalade