
Pasta knoflook met biefstuk
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Snij de bosui in ringetjes en hak de peterselie fijn.
Smelt de boter en bak de aardappelblokjes met het wit van de ui en de helft van het groen voor 4 a 5 minuten.
Voeg de bouillon toe en kook gaar in 15 minuten.
Pureer met staafmixer tot een lichtgebonden soep
Maak op smaak met zout, peper en nootmuskaat
Bestrooi met peterselie en fijne bosui.
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Ik gebruik hier zelf graag cognacmosterd voor maar deze isin Nederland niet goed verkrijgbaar. Het is ook erg lekker met de groene mosterd met tuinkruiden.