Pulled pork
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
De tonijn moet zo vers mogelijk zijn. Bij de visboer kan je vragen om sashimi kwaliteit dan zit je altijd goed.
Snij de tonijn in kleine blokjes van ongeveer 0,5 cm. Hak de tonijn niet want dan veranderd de structuur. Snij de bieslook fijn en meng dit door de tonijn met een scheutje olijfolie en maak op smaak met zout en peper.
Leg de rosbiefplakjes op een plank en schep een beetje tonijn aan het begin van het plakje. Rol dit op tot een mooi rolletje.
Snij de elft van de asperges in kleine stukjes en meng dit met de sla en breng het geheel opsmaak met wat olijfolie, balsamico azijn en peper en zout.
Verdeel de salade over een bord (of over vier aparte borden). Leg de tonijnrolletjes op de salade en garneer aan de zijkant met truffelmayonaise.
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
Dit is een lekkere licht maaltijd voor de warme dagen. Als je ipv de kip gekruide tofu gebruikt is het een heerlijk vegetarisch gerecht.
Zwaardvis is een stevige vissoort die bijna smaakt als kalfsvlees. Zelfs de niet visliefhebber zal hier van smullen.