
Peentartaar
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.
De helft van de aardbeien fijn prakken met olie, azijn en honing zodat er een lobbige saus ontstaat. (1-1-1/2) op smaak brengen met zout en peper.
Overige aardbeien in plakjes snijden.
Op een bord in het midden wat salade leggen. Besprenkelen met wat dressing.
Gerookte eend in dunne plakjes hieromheen draperen.
Garneren met in plakjes gesneden aardbei en besprenkelen met de aardbeiensaus.

Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.

Rode linzen hebben een goede eigenschap. Buiten het feit dat ze erg lekker zijn koken ze ook stuk waardoor er mooie gebonden soepen of stoofschotels

Deze loempia hoef je niet te bakken, kan je ruim van te voren bereiden en bewaar je in de koelkast. Twee uurtjes van te voren