Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.

Pasta vongole
Soms kom ik een kladje tegen met wat gekrabbel erop. Is natuurlijk weer een recept wat ik ergens opgepikt hebt. Lekker, snel en makkelijk te
Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.
Schil de gemberwortel en snij deze in kleine stukjes. Breng de suiker met het water aan de kook en voeg daarna de kruiden plus de gemberwortel toe. Laat dit even doorkoken. Doe de azijn erbij en roer door. Zet het van het vuur af en laat afkoelen.
Snij de komkommer door de helft en dan in plakjes. Pel de uit, halveer deze en snij ook in plakjes. Haal de zaadjes uit de peper en snij deze in dunnen ringetjes. Pel de knoflook en snij deze in kleine stukjes.
Doe alle ingrediënten in een bak en laat deze goed intrekken. Na een uur of twee is het al op smaak. Zelf maak ik het een dag van te voren. Je kan dit zuur prima goed houden in de koelkast.

Soms kom ik een kladje tegen met wat gekrabbel erop. Is natuurlijk weer een recept wat ik ergens opgepikt hebt. Lekker, snel en makkelijk te

Herfst, winter, lente of zomer. Het maakt niet uit, soms loop je in een winkel en zie je mooi riblappen en dan denk je: Lekker

Bij deze burger gebruik ik pulled pork en tzatziki. Beide recepten zijn terug te vinden op de site. Wil je de snelle versie kan je