
Salade makreel / ansjovis
Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende lekkere slasoorten. Hier kan je eigenlijk eindeloos mee combineren want iedere soort heeft toch zijn eigen smaak. Ik heb
Pel de walnoten. Kook de eieren hard en laat afkoelen. Snij de eieren en de tomaten in plakjes of partjes. Mix 1/3 azijn met 2/3 olijfolie samen met de dijonmosterd.
Verwarm ondertussen de eendenmaagjes au bain marie en haal ze uit het vet. Snij de maagjes in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik.
Doe de sla in een bak en meng de dressing erdoor. Leg op ieder bord een bergje sla. Leg op ieder bord wat van de partjes ei en tomaat. Strooi hier de gepelde walnoten over.
Zet een koekenpan op het vuur en giet hier wat van het eendenvet in. Verwarm de plakjes eendenmaag kort tot ze lauwwarm zijn.
Schep met een lepel de maagjes plus wat van het warme vet over de salade.
Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende lekkere slasoorten. Hier kan je eigenlijk eindeloos mee combineren want iedere soort heeft toch zijn eigen smaak. Ik heb
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Je kan dit gerecht zowel met hele vis als van filet maken. Het is een kleurrijk gerecht met een frisse complexe smaak.