Pel de walnoten. Kook de eieren hard en laat afkoelen. Snij de eieren en de tomaten in plakjes of partjes. Mix 1/3 azijn met 2/3 olijfolie samen met de dijonmosterd.
Verwarm ondertussen de eendenmaagjes au bain marie en haal ze uit het vet. Snij de maagjes in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik.
Doe de sla in een bak en meng de dressing erdoor. Leg op ieder bord een bergje sla. Leg op ieder bord wat van de partjes ei en tomaat. Strooi hier de gepelde walnoten over.
Zet een koekenpan op het vuur en giet hier wat van het eendenvet in. Verwarm de plakjes eendenmaag kort tot ze lauwwarm zijn.
Schep met een lepel de maagjes plus wat van het warme vet over de salade.
Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten