
Lasagne kalkoen rode ui
Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.
Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal. Pel en snipper de knoflook. Verhit de olijfolie in een kleine koekenpan en fruit de knoflook en chilivlokken 30 seconden.
Voeg de garnalen toe en bak in 4 minuten gaar. Zet de pan van het vuur.
Schil ondertussen de gember en rasp deze. Meng de gemberrasp met de crème fraishe, mierikswortel en citroensap. Voeg eventueel wat water toe als het te dik blijft.
Schep een kleine eetlepel in een borrelglaasje en bestrooi dit met de knoflookcress. Prik twee garnalen op een cocktailprikker en leg deze op het glaasje.
(als je geen knoflookcress kan krijgen kan je er ook klein gesneden bieslook voor gebruiken)
Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Dit is een super saus voor over de pasta. Erg lekker met een frisse salade. De naam stamt af van de plaats waar deze saus