Pasta met spinazie en pesto
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Splits de eieren. Rasp de schil van de citroen. Schil de appels. Snij een appel in blokjes en de andere in dunnen plakjes.
Meng in een kom de bloem, de eierdooiers, de ricotta, de yoghurt, de suiker en de citroenrasp met een mixer goed door elkaar tot er een glad beslag ontstaat. Roer de appelblokjes hier doorheen.
Klop de eiwitten stijf en spatel dit door het beslag.
Vet de springvorm in met boter en bestuif licht met bloem.
Giet het deeg in de vorm en bedek de bovenkant met de schijfjes appel.
Zet de taart ongeveer 40 minuten in de oven.
Server met een bolletje koffie ijs
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Een lekkere volle soep die het ook prima doet als maaltijdsoep. Als je ipv kippenbouillon groentebouillon gebruikt is het een heerlijk vegetarisch recept.
Gebakken rijst is prima te maken van overgebleven witte rijst. Zelf vries ik de overgebleven rijst in en spar het zo op totdat ik voldoende