
Pot-au-feu
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Splits de eieren. Rasp de schil van de citroen. Schil de appels. Snij een appel in blokjes en de andere in dunnen plakjes.
Meng in een kom de bloem, de eierdooiers, de ricotta, de yoghurt, de suiker en de citroenrasp met een mixer goed door elkaar tot er een glad beslag ontstaat. Roer de appelblokjes hier doorheen.
Klop de eiwitten stijf en spatel dit door het beslag.
Vet de springvorm in met boter en bestuif licht met bloem.
Giet het deeg in de vorm en bedek de bovenkant met de schijfjes appel.
Zet de taart ongeveer 40 minuten in de oven.
Server met een bolletje koffie ijs
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.