
Friet met stoofvlees
Stoofvlees over de friet is in zuid Nederland heel gewoon. Het Limburgs zoervleisj is wel de bekentste. Dit is een eigen variant hierop.
Mix alle ingrediënten goed door elkaar. Giet dit over de drumsticks en masseer lekker in. Laat het geheel 3 tot 4 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Zet de drumsticks in het midden van de oven en laat het geheel in 1 uur en 15 minuten garen.
Keer halverwege de drumsticks om.
Haal de drumsticks uit de ovenschaal en kook het vocht in tot een siroop.
Schenk dit over de drumsticks.
Lekker met gegrilde groenten en kriel met olie en zeezout uit de oven.
Stoofvlees over de friet is in zuid Nederland heel gewoon. Het Limburgs zoervleisj is wel de bekentste. Dit is een eigen variant hierop.
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een