Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Kook de eieren hard, pel ze en hak ze fijn. Zet de waterkooker aan met 1 1/4 liter water en giet het in een maatbeker met de bouillonblokjes. Roer door zodat de bouilonblokjes oplossen.
Pel de uien en snij in halve ringen. Fruit de ui in 8 minuten bruin in de boter, roer de bloem erdoor en bak even mee.
Al roerend de bouillon toevoegen. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Garneer met het ei voor het serveren.
Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk
Ik kreeg dit recept via een vriend uit Belgie die dit weer heeft opgepikt vanuit America. Dan merk je weer hoe leuk het is om