Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.

Tomahawk steak
De tomahawk steak is misschien wel een van de lekkerste stukken vlees van de bbq om samen te delen. Een tomahawk weegt rond de kilo
Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Kook de eieren hard, pel ze en hak ze fijn. Zet de waterkooker aan met 1 1/4 liter water en giet het in een maatbeker met de bouillonblokjes. Roer door zodat de bouilonblokjes oplossen.
Pel de uien en snij in halve ringen. Fruit de ui in 8 minuten bruin in de boter, roer de bloem erdoor en bak even mee.
Al roerend de bouillon toevoegen. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Garneer met het ei voor het serveren.
De tomahawk steak is misschien wel een van de lekkerste stukken vlees van de bbq om samen te delen. Een tomahawk weegt rond de kilo
Deze bbq saus is lekker om varkensvlees of kip mee in te smeren wat je wilt grillen of roosteren op de bbq. Het smaakt ook
De bavette is de dikke rand vlees uit de flank (vang) van het rund. Het wordt ook vanglap of flank steak genoemd. De bavette is ‘mager werkvlees’