Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Kook de eieren hard, pel ze en hak ze fijn. Zet de waterkooker aan met 1 1/4 liter water en giet het in een maatbeker met de bouillonblokjes. Roer door zodat de bouilonblokjes oplossen.
Pel de uien en snij in halve ringen. Fruit de ui in 8 minuten bruin in de boter, roer de bloem erdoor en bak even mee.
Al roerend de bouillon toevoegen. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Garneer met het ei voor het serveren.
Gamba´s van de gril zijn altijd lekker. Wij eten ze het liefst met een lekker boeren brood, wat crème van geienkaas en een frisse salade.
Dit is echt de makkelijkste manier om ijs te maken zonder ijsmachine. Je kan eindeloos experimenteren met ingrediënten om nieuwe smaken te ontdekken. Wil je