Konijnenbout sous vide
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Pel de ui en snij in ringen, snij de tomaat, wortel en aardappel in plakjes. Snij de paprika in ringen en hak de koriander fijn. Pel de knoflook en hak deze fijn.
Bedek de bodem van de tajine met de groenten en leg de visfilet erop. Bestrooi het met de specerijen. Giet er een flinke scheut olijfolie over en voeg water toe tot aan de onderkant van de vis bereikt is.
Breng aan de kook en laat met de deksel erop in 40 tot 45 minuten gaar koken. Voeg de laatste tien minuten de garnalen toe.
Serveer met Turks brood en partjes citroen die je uit kan knijpen boven je bord of kom.
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel