![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/crumble-yoghurt-300x183.jpg)
Rabarber-appelcrumble
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Haal de vel van de makreel en ontdoe hem van de graat. Pureer de makreel met de boter, zure room, citroensap en de peper bessen. Zet dit mengsel 1 uur ik de koelkast.
Voor de coulis: Snijd de garnalen in stukjes. Snijd selderij, wortel, ui, tomaten en knoflook in kleine stukjes.
Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak de garnalen even aan. Voeg dan de gesneden groeten toe en laat deze ongeveer vijf minuten stoven tot ze zacht en gaar zijn.
Flambeer dit met de cognac.
Voeg dan de klein gesneden groenten toe en het blikje tomatenpuree. 20 minuten laten trekken op een laag vuur.
Breng op smaak met zout en peper. Doe het mengsel in een zeef en duw met de achterkant van een lepel zo veel mogelijk door de zeef.
Vul vier glazen met de makreelpastei en lepel de lauw warme garnalen coulis hierop. Lekker met een brood stengel of een stukje toast.
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel
Soms kom ik een kladje tegen met wat gekrabbel erop. Is natuurlijk weer een recept wat ik ergens opgepikt hebt. Lekker, snel en makkelijk te
Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij