![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/sticky-chicken-300x281.jpg)
Sweet Sticky chicken
Er zijn drumsticks en mini drumsticks. Deze worden vaak verkocht als kip borrelhapje. Zelf vind ik deze kleine drumsticks het lekkerst voor de sticky chicken
Snipper de ui, schil de aardappel en snijd deze in blokjes. schil de gember en rasp deze, snij de wortel in blokjes.
Fruit de ui 5 min. Voeg de aardappel, wortel, gember en specerijen toe en fruit deze 5 minuten.
Voeg de bouillon toe en laat gaar koken in ongeveer 30 minuten.
Pureer de soep, maak op smaak met zout en peper.
Roer de sinaasappelsap erdoor.
Er zijn drumsticks en mini drumsticks. Deze worden vaak verkocht als kip borrelhapje. Zelf vind ik deze kleine drumsticks het lekkerst voor de sticky chicken
Voor dit recept gebruik ik cognacmosterd. Als je deze niet kan vinden neem je vier eetlepes Franse mosterd waar je twee eetlepels cognac doorheen roert.