
Watermeloen vocktail
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Spoel de zuurkool goed af met koud water en knijp hem daarna goed uit,
Zet de spekblokjes op in een koekenpan op laag vuur en laat langzaam uitbakken tot ze krokant zijn.
Bak de kipshoarma in wat olie in 8 minute gaar. Schep regelmatig om.
Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de sambal.
Neem een bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Meng de zuurkool met de kipshoarma en spekblokjes goed door elkaar. Vul hier de bakvorm mee en druk licht aan.
Giet het eiermengsel eroverheen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de bakvoorm in de oven en gaar in 20 / 25 minuten.
Als tussengerecht een geweldige verrassing. Fris en staat prachtig op tafel.
Lekker fris / zoet bij veel visgerechten.
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix