
Eenpans gerecht
Ik kook graag voor wat meer mensen maar in de praktijk is dat toch vaak voor twee of drie personen thuis. Dit betekent dat er
Spoel de zuurkool goed af met koud water en knijp hem daarna goed uit,
Zet de spekblokjes op in een koekenpan op laag vuur en laat langzaam uitbakken tot ze krokant zijn.
Bak de kipshoarma in wat olie in 8 minute gaar. Schep regelmatig om.
Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de sambal.
Neem een bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Meng de zuurkool met de kipshoarma en spekblokjes goed door elkaar. Vul hier de bakvorm mee en druk licht aan.
Giet het eiermengsel eroverheen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de bakvoorm in de oven en gaar in 20 / 25 minuten.
Ik kook graag voor wat meer mensen maar in de praktijk is dat toch vaak voor twee of drie personen thuis. Dit betekent dat er
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.