Dit voorgerechtje is makkelijk maar vraagt wel even wat rusttijd. Smaakvol en de combinatie van de zachte paté en de krokant suiker zijn verrassend in je mond.
Dit voorgerechtje is makkelijk maar vraagt wel even wat rusttijd. Smaakvol en de combinatie van de zachte paté en de krokant suiker zijn verrassend in je mond.
Snijd de paté in plakken van 1,5 cm dikte. Als je de pate in plakken koop hou dan 6 x 6 x 1.5 cm aan.
Leg de paté op een platte schaal met opstaande rand. Giet de port om de paté en laat dit 3 uur intrekken.
Maak de bordje op met de veldsla. Leg in het midden de paté en bestrooi deze met bruine suiker.
Brulleer de suiker met een gasbrander tot de suiker begint te karameliseren.
Dit is erg lekker met een uienconfituur.
In Indonesië eet men veel halfrauwe groenten. Groenten die even in kokend water zijn ondergedompeld of die men bovenop de rijst enkele minuten heeft laten