Kip Korma
Je start zo’n vier a vijf uur van te voren om de kip te marineren. Je moet voor dit gerecht dus wel wat uurtjes van
Snijd de kipfilet in reepjes, de appel en paprika’s in stukjes en schil en rasp de gemberwortel. Snijd de koriander fijn.
Verhit de olie en bak in 4 minuten de kipreepjes bruin. Haal de kip uit de pan. Bak in overgebleven olie de appel, paprika en gember voor 5 minuten. Schep dit regelmatig om.
Roer de kipreepjes en de currypasta erdoor.
Voeg de bouillon en de kokosmelk toe en roer de rijst erdoor. Breng het geheel aan de kook en laat dit 15 minuten zachtjes koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Schenk de soep in een soepbord of kom en bestrooi deze met de fijngesneden koriander.
Je start zo’n vier a vijf uur van te voren om de kip te marineren. Je moet voor dit gerecht dus wel wat uurtjes van
Ik heb deze lasagne gemaakt nadat ik wat kalkoenvlees over had. Je kan ook gegaarde kippendijen gebruiken voor dit recept.