Jodenhaas
De jodenhaas is een vergeten stukje heerlijk rundvlees. De jodenhaas of diamanthaas is het stukje vlees wat tussen de schouders van een rund zit. Het
Kook de mie volgens de instructie.
Rooster de sesam in een warme droge koekenpan.
Snijd de paksoi en grove stukken, de paprika in reepjes en de ui en knoflook klein.
Snijd de biefstuk in reepjes van ongeveer 4 cm.
Stook een wok en een koekenpan warm. Gier een beetje rijstolie in. Wok de ui, knoflook en harde stukken van de paksoi voor 4 minuten. Doe er een scheut oestersaus bij en roer door. Zet het vuur laag en leg de zachte stukken kool op het baksel.
Bak de biefstuk in 2 min bruin en blus af met was Japanse soy. Bestrooi met de helft van de sesam.
Roer het groentemengsel door en bestrooi met zwarte peper uit de molen.
Schep een bergje mie op een bord. Schep hier het groentemengsel op en schep daar de stukjes biefstuk op. Garneer met de overige sesam.
De jodenhaas is een vergeten stukje heerlijk rundvlees. De jodenhaas of diamanthaas is het stukje vlees wat tussen de schouders van een rund zit. Het
Simpel, snel en gewoon erg lekker.