
Varkenshaas met champignonkorst
Ik gebruik hier zelf graag cognacmosterd voor maar deze isin Nederland niet goed verkrijgbaar. Het is ook erg lekker met de groene mosterd met tuinkruiden.
Kook de mie volgens de instructie.
Rooster de sesam in een warme droge koekenpan.
Snijd de paksoi en grove stukken, de paprika in reepjes en de ui en knoflook klein.
Snijd de biefstuk in reepjes van ongeveer 4 cm.
Stook een wok en een koekenpan warm. Gier een beetje rijstolie in. Wok de ui, knoflook en harde stukken van de paksoi voor 4 minuten. Doe er een scheut oestersaus bij en roer door. Zet het vuur laag en leg de zachte stukken kool op het baksel.
Bak de biefstuk in 2 min bruin en blus af met was Japanse soy. Bestrooi met de helft van de sesam.
Roer het groentemengsel door en bestrooi met zwarte peper uit de molen.
Schep een bergje mie op een bord. Schep hier het groentemengsel op en schep daar de stukjes biefstuk op. Garneer met de overige sesam.

Ik gebruik hier zelf graag cognacmosterd voor maar deze isin Nederland niet goed verkrijgbaar. Het is ook erg lekker met de groene mosterd met tuinkruiden.

Deze spiesjes zijn met een japanse twist. Lekker met gebakken rijst en groenten en een japanse komkommersalade.