
Vocktail komkommer met hangop
Nee het is geen spelfout. Een vocktail is een non-alcoholische mix van fruit en groente die heerlijk is ipv een cocktail of tussen de gangen
Ontdooi het bladerdeeg.
Bak de spekjes op een laag vuur uit tot ze mooi krokant zijn. Pel de sjalotjes en snijd deze in plakjes. Bak de plakjes aan in wat olijfolie en laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.
Meng de eieren, room, kaas, tijm met de spekblokjes en breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed een quiche vorm met bladerdeeg. Leg de uien op de boden en giet het roommengsel er overheen. Vouw de randen wat over de bovenzijde heen en maak op de bovenzijde een raster of deksel van het over gebleven bladerdeeg. Zorg dat er altijd lucht uit kan aan de bovenzijde.
Bak de quiche in 30 minuten gaar.
Nee het is geen spelfout. Een vocktail is een non-alcoholische mix van fruit en groente die heerlijk is ipv een cocktail of tussen de gangen
Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit