
Cheesecake in een glaasje
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen
Ontdooi het bladerdeeg.
Bak de spekjes op een laag vuur uit tot ze mooi krokant zijn. Pel de sjalotjes en snijd deze in plakjes. Bak de plakjes aan in wat olijfolie en laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.
Meng de eieren, room, kaas, tijm met de spekblokjes en breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed een quiche vorm met bladerdeeg. Leg de uien op de boden en giet het roommengsel er overheen. Vouw de randen wat over de bovenzijde heen en maak op de bovenzijde een raster of deksel van het over gebleven bladerdeeg. Zorg dat er altijd lucht uit kan aan de bovenzijde.
Bak de quiche in 30 minuten gaar.

Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen

Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als

De jodenhaas is een vergeten stukje heerlijk rundvlees. De jodenhaas of diamanthaas is het stukje vlees wat tussen de schouders van een rund zit. Het