satésaus
Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je
Ontdooi het bladerdeeg.
Bak de spekjes op een laag vuur uit tot ze mooi krokant zijn. Pel de sjalotjes en snijd deze in plakjes. Bak de plakjes aan in wat olijfolie en laat ze daarna uitlekken op keukenpapier.
Meng de eieren, room, kaas, tijm met de spekblokjes en breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de oven op 200 graden. Bekleed een quiche vorm met bladerdeeg. Leg de uien op de boden en giet het roommengsel er overheen. Vouw de randen wat over de bovenzijde heen en maak op de bovenzijde een raster of deksel van het over gebleven bladerdeeg. Zorg dat er altijd lucht uit kan aan de bovenzijde.
Bak de quiche in 30 minuten gaar.
Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je
Tussen de gerechten door is het lekker om iets verfrissend te drinken. Dit is een leuke vervanger voor de spoom en nog gezond ook. Je