
Waldorf on a stick
Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.
Doe olijfolie in de pan. Bak de spekblokjes, braad het varkensvlees op hoog vuur aan.
Draai het vuur lager. Fruit de ui, de knoflook en de paprika tot de ui glazig ziet.
Voeg dan de chorizo toe. Even mee laten bakken.
Voeg dan de tomatenblokjes, de tomatenpuree, de wijn, het citroensap, de pepersaus en zout en peper naar smaak toe.
Op hoog vuur wat laten inkoken. Voeg dan de vis/schelpdieren toe. Twee minuten mee laten koken.
Garneren met de koriander.
Lekker met rijst en een frisse salade.
Dit is een recept van Niven Kunz uit de sterrenkeuken van een groentefreak. Een waldorfsalade zoals je hem nog nooit hebt gegeten.
Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als