Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.

Pasta met spinazie en pesto
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.
Rasp de komkommer en laat goed uitlekken in een zeef. druk licht aan zodat het meeste vocht eruit is. Snij de tomaten in reepjes. Het vocht gebruiken we niet.
Snij de peterselie fijn.
Mix de Griekse yoghurt met de mayonaise, citroensap en de peterselie en maal er wat zwarte peper over.
Mix nu alles door elkaar.
Je kan dit in de koelkast makkelijk een dag bewaren.

Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.

Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten