Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.

Pasta met saus van gegrilde paprika
Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.
Een lekker frisse komkommersalade die het eigenlijk overal goed bij doet maar vooral bij vis is hij super.
Rasp de komkommer en laat goed uitlekken in een zeef. druk licht aan zodat het meeste vocht eruit is. Snij de tomaten in reepjes. Het vocht gebruiken we niet.
Snij de peterselie fijn.
Mix de Griekse yoghurt met de mayonaise, citroensap en de peterselie en maal er wat zwarte peper over.
Mix nu alles door elkaar.
Je kan dit in de koelkast makkelijk een dag bewaren.
Het is simpel, snel klaar en uiteraard lekker van smaak.
We kennen het allemaal. Je maakt een lekkere verse soep en dan is er een beetje over. Dit is prima te gebruiken om weer een
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb