Gehaktbal
Wie houdt er nu niet van. De oud Hollandse gehaktbal. Dit recept is voor 4 gehaktballen. Wij waren maar met zijn drieën thuis dus er
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken, ongeveer 2 x 4 cm. Schil de gember en rasp deze.
Giet de honing en de olie in een pan. Verwarm tot het zachtjes begint te borrelen. Voeg dan de stukken aardappel toe, schep om en laat dan 5 min op zacht vuur stoven met de deksel op de pan.
Voeg dan de citroenrasp en de gember toe en laat nog 15 minuten stoven.
Haal de deksel van de pan en voeg het zout toe. Zet het vuur hoger en verwarm nog 5 minuten zodat ze geglaceerd worden.
Wie houdt er nu niet van. De oud Hollandse gehaktbal. Dit recept is voor 4 gehaktballen. Wij waren maar met zijn drieën thuis dus er
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Sous vide is een kooktechniek waarbij je een product in een vacuumzak gaart in een waterbad op een bepaalde temperatuur. Het product behoud zijn volledige