Koffie-ijs
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken, ongeveer 2 x 4 cm. Schil de gember en rasp deze.
Giet de honing en de olie in een pan. Verwarm tot het zachtjes begint te borrelen. Voeg dan de stukken aardappel toe, schep om en laat dan 5 min op zacht vuur stoven met de deksel op de pan.
Voeg dan de citroenrasp en de gember toe en laat nog 15 minuten stoven.
Haal de deksel van de pan en voeg het zout toe. Zet het vuur hoger en verwarm nog 5 minuten zodat ze geglaceerd worden.
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer
Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit