
Broccolie beignets
Groenten, vis of lees in tempura ziet er altijd leuk uit en is ook erg lekker. Je kunt in de supermarkt tegenwoordig pakjes tempura beslag
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken, ongeveer 2 x 4 cm. Schil de gember en rasp deze.
Giet de honing en de olie in een pan. Verwarm tot het zachtjes begint te borrelen. Voeg dan de stukken aardappel toe, schep om en laat dan 5 min op zacht vuur stoven met de deksel op de pan.
Voeg dan de citroenrasp en de gember toe en laat nog 15 minuten stoven.
Haal de deksel van de pan en voeg het zout toe. Zet het vuur hoger en verwarm nog 5 minuten zodat ze geglaceerd worden.
Groenten, vis of lees in tempura ziet er altijd leuk uit en is ook erg lekker. Je kunt in de supermarkt tegenwoordig pakjes tempura beslag
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse