
Gegrilde groenten uit de oven
Groenten grillen is super makkelijk en zeer gezond. Het is ook goed te combineren met aardappelen uit de oven omdat ze dan samen kunnen garen.
Schil de aardappelen en snij ze in grove stukken, ongeveer 2 x 4 cm. Schil de gember en rasp deze.
Giet de honing en de olie in een pan. Verwarm tot het zachtjes begint te borrelen. Voeg dan de stukken aardappel toe, schep om en laat dan 5 min op zacht vuur stoven met de deksel op de pan.
Voeg dan de citroenrasp en de gember toe en laat nog 15 minuten stoven.
Haal de deksel van de pan en voeg het zout toe. Zet het vuur hoger en verwarm nog 5 minuten zodat ze geglaceerd worden.
Groenten grillen is super makkelijk en zeer gezond. Het is ook goed te combineren met aardappelen uit de oven omdat ze dan samen kunnen garen.
Ik gebruik voor deze saus dark soy. Het verschil met “gewone” soy saus is dat deze dikker, donkerder, voller van smaak en minder zout is.
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van