Frittata
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd een kapje van de tomaat en hol hem uit. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Doe de geitenkaas in een kom, knijp de knoflook hierboven uit. Voeg de bosui, italiaanse kruiden toe en draai er wat zwarte peper over.
Meng dit goed door elkaar. Vul de tomaten met het kaasmengsel en leg het deksel er weer op. Om lekken tegen te gaan kan je om de onderkant met een reepje folie draaien.
Zet de tomaten in een ovenschaaltje en gaar ze in ongeveer 30 minuten.
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als