Bosbesen en sinaasappelmascarponeijs
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Verwarm de oven op 180 graden. Snijd een kapje van de tomaat en hol hem uit. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
Doe de geitenkaas in een kom, knijp de knoflook hierboven uit. Voeg de bosui, italiaanse kruiden toe en draai er wat zwarte peper over.
Meng dit goed door elkaar. Vul de tomaten met het kaasmengsel en leg het deksel er weer op. Om lekken tegen te gaan kan je om de onderkant met een reepje folie draaien.
Zet de tomaten in een ovenschaaltje en gaar ze in ongeveer 30 minuten.
Dit is eigenlijk een basis die je met veel soorten fruit kan gebruiken. Als je twee smaken gaat maken moet je alle ingrediënten (behalve het fruit)
Truffeljus kan je in een speciaalzaak kopen in blikjes. Je kan het ook maken door aan een goede jus (bijvoorbeeld van biefstuk) truffelolie en wat
Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk