
Thaise omelet
Lekker als lunch gerecht maar ook prima als maaltijd. Een omelet gaat goed samen met wat brood of een bakje friet en een frisse salade.
Schil de aardappelen en rasp deze. Laat in een zeef 15 minuten uitlekken. Snijd het teentje knoflook en de Spaanse peper ragfijn.
Klop de eieren los met de koriander, djinten, Spaanse peper en knoflook en breng op smaak met zout en peper. Meng dit met de geraspte aardappel.
Zet een koekenpan op een middel heet vuur en giet er wat olijfolie in.
Maak van het mengsel kleine hoopjes in de koekenpan en druk plat met een spatel. Bak ongeveer 3 minuten per kant tot de aardappelkoekjes bruin en gaar zijn.
Lekker als lunch gerecht maar ook prima als maaltijd. Een omelet gaat goed samen met wat brood of een bakje friet en een frisse salade.
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre