
Pasta met spinazie en pesto
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Schil de aardappelen en rasp deze. Laat in een zeef 15 minuten uitlekken. Snijd het teentje knoflook en de Spaanse peper ragfijn.
Klop de eieren los met de koriander, djinten, Spaanse peper en knoflook en breng op smaak met zout en peper. Meng dit met de geraspte aardappel.
Zet een koekenpan op een middel heet vuur en giet er wat olijfolie in.
Maak van het mengsel kleine hoopjes in de koekenpan en druk plat met een spatel. Bak ongeveer 3 minuten per kant tot de aardappelkoekjes bruin en gaar zijn.
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.
Als je droge kikkererwten gebrukit moet je deze eerst voorkoken.Gedroogde kikkererwten (bruin of geel maakt niet uit) zet je eerst een nacht te weken in
Er zijn veel groentes die zich lenen op pickles van te maken. Knapperige zuren die je als garnering op een bord kan presenteren. Wortel, pastinaak,