Eierwrap
Dit is een lekkere licht maaltijd voor de warme dagen. Als je ipv de kip gekruide tofu gebruikt is het een heerlijk vegetarisch gerecht.
Schil de aardappelen en rasp deze. Laat in een zeef 15 minuten uitlekken. Snijd het teentje knoflook en de Spaanse peper ragfijn.
Klop de eieren los met de koriander, djinten, Spaanse peper en knoflook en breng op smaak met zout en peper. Meng dit met de geraspte aardappel.
Zet een koekenpan op een middel heet vuur en giet er wat olijfolie in.
Maak van het mengsel kleine hoopjes in de koekenpan en druk plat met een spatel. Bak ongeveer 3 minuten per kant tot de aardappelkoekjes bruin en gaar zijn.
Dit is een lekkere licht maaltijd voor de warme dagen. Als je ipv de kip gekruide tofu gebruikt is het een heerlijk vegetarisch gerecht.
We kennen het allemaal. Je maakt een lekkere verse soep en dan is er een beetje over. Dit is prima te gebruiken om weer een
Deze soep heb ik voor het eerst gegeten in Olhos de Agua waar de altijd vriendelijke Portugezen mij gaar het recept gaven van hun favoriete