Biersoep is een makkelijke, lekkere soep waar je jouw gasten echt mee verwent. Een soep met veel smaak zonder een bouillon te gebruiken.
Surinaams zuur
Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.
Biersoep is een makkelijke, lekkere soep waar je jouw gasten echt mee verwent. Een soep met veel smaak zonder een bouillon te gebruiken.
Snijd de prei in stukken van 5 cm. Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Pel de ui en snij in kwart ringen. Snij de groene kool in grove stukken.
Smelt de boter in de soeppan en voeg de aardappelen, prei en ui toe. Stoof dit op
laag vuur voor 5 minuten.
Schenk er het bier en 1 liter water bij. Voeg de groene kool en de kruiden toe en breng op smaak met
zout en ruim peper.
Laat 1 uur zachtjes koken.
Surinaams zuur is een fris en pittig zuur wat bij veel gerechten te combineren is.
Lekker kruidig en knapperig spek is op deze manier makkelijk te maken. Voor de smaak gebruik je gewoon een woksaus die in vele smaken te
Een frittata maak je eigenlijk van de restjes die je in huis hebt. Aan het eind van de week ligt er altijd nog wel wat