Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen gebruiken.
Simpel snel en lekker. Bramen uit de diepvries zijn makkelijk te pureren. Als er geen verse bramen te krijgen zijn kan je ook blauwe bessen gebruiken.
Ontdooi de diepvries bramen en pureer deze door een zeef. Vang de coulis op in een bakje.
Meng 3 el bramencoulis door de helft van de citroenkwark. Roer de poedersuiker door de rest van de coulis.
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep het koekkruim in 4 glazen.
Verdeel de bramen-citroenkwark en de rest van de citroenkwark er in laagjes over. Schep een laagje bramencoulis op de kwark. Garneer met de verse bramen en zachte parels.
De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.
Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse