
Pasta knoflook met biefstuk
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Pel en snipper het sjalotje. Borstel de kastanjechampignons schoon en snij in plakjes. Leg vier dunne plakjes apart.
Zet een steelpan op met de boter en fruit de sjalot voor 1 minuut. Voeg de kastanjechampignons en de tijm toe en bak in vijf minuten gaar.
Blus af met de cognac en voeg de fond toe. Breng aan de kook en laat 3 a 4 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met een staafmixer helemaal glad en voeg de oestersaus en peper en zout naar smaal toe.
Klop de slagroom lobbig.
Giet de soep in een kopje en schenk er wat slagroom op. Garneer met een plakje kastanjechampignon.
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep
Het belangrijkste keuken hulpmiddel bij dit recept is de baksteen en een bord wat net iets kleiner is dan je koekenpan. Ik had hier al