
Spinazie met eend en garnalen
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Pel en snipper het sjalotje. Borstel de kastanjechampignons schoon en snij in plakjes. Leg vier dunne plakjes apart.
Zet een steelpan op met de boter en fruit de sjalot voor 1 minuut. Voeg de kastanjechampignons en de tijm toe en bak in vijf minuten gaar.
Blus af met de cognac en voeg de fond toe. Breng aan de kook en laat 3 a 4 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met een staafmixer helemaal glad en voeg de oestersaus en peper en zout naar smaal toe.
Klop de slagroom lobbig.
Giet de soep in een kopje en schenk er wat slagroom op. Garneer met een plakje kastanjechampignon.
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten
Rode linzen hebben een goede eigenschap. Buiten het feit dat ze erg lekker zijn koken ze ook stuk waardoor er mooie gebonden soepen of stoofschotels