
Pasta vongole
Soms kom ik een kladje tegen met wat gekrabbel erop. Is natuurlijk weer een recept wat ik ergens opgepikt hebt. Lekker, snel en makkelijk te
Pel en snipper het sjalotje. Borstel de kastanjechampignons schoon en snij in plakjes. Leg vier dunne plakjes apart.
Zet een steelpan op met de boter en fruit de sjalot voor 1 minuut. Voeg de kastanjechampignons en de tijm toe en bak in vijf minuten gaar.
Blus af met de cognac en voeg de fond toe. Breng aan de kook en laat 3 a 4 minuten zachtjes koken.
Pureer de soep met een staafmixer helemaal glad en voeg de oestersaus en peper en zout naar smaal toe.
Klop de slagroom lobbig.
Giet de soep in een kopje en schenk er wat slagroom op. Garneer met een plakje kastanjechampignon.
Soms kom ik een kladje tegen met wat gekrabbel erop. Is natuurlijk weer een recept wat ik ergens opgepikt hebt. Lekker, snel en makkelijk te
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.