
Ragout van linzensoep met biefstuk
We kennen het allemaal. Je maakt een lekkere verse soep en dan is er een beetje over. Dit is prima te gebruiken om weer een
Snij de courgette in plakken, blancheer deze twee minuten in kokend water met wat zout. Spoel goed af met koud water en laat uitlekken.
Strip de rozemarijn en snij heel fijn. Doe de courgette in een kom met de rozemarijn, een snuf komijn, peper en zout en knijp er de knoflook boven uit. Prak dit allemaal goed door elkaar zodat er een zachte emulsie ontstaat.
Schaaf van de parmezaan wat dunne chips voor de garnering. Snij de rest fijn en doe dit met de slagroom in een pannetje. Verwarm tot de parmezaan is opgelost.
Neem vier borrelglazen. Vul het glas voor 2/3 met de courgette. Schep er de warme parmezaanroom op en maal een snuf peper erover. Garneer met het parmezaan schaafsel.

We kennen het allemaal. Je maakt een lekkere verse soep en dan is er een beetje over. Dit is prima te gebruiken om weer een

De peer heb ik hier gebruikt als groenen bij de kwartelboutjes met bospaddenstoelen die je onder wild&gevogelte kan terugvinden.