
Peer en perzik in port met vanilleroom
Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en
Snij de varkenshaas in plakken van ongeveer 1,5 cm. Pel de ui en de knoflook. Snij in stukjes. Maal de spaanse peper met de ui en de knoflook in een vijzel met een scheutje olie fijn tot een fijne pasta.
Meng dit met de overige ingrediënten. Giet dit over het vlees en schep door elkaar. Marineer het vlees minimaal 4 uur.
Rijg de plakken aan pennen en rooster op de bbq 2 minuten per kant bruin en gaar.
Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en
Zwaardvis is een stevige vissoort die bijna smaakt als kalfsvlees. Zelfs de niet visliefhebber zal hier van smullen.
De tomahawk steak is misschien wel een van de lekkerste stukken vlees van de bbq om samen te delen. Een tomahawk weegt rond de kilo