
Peer en perzik in port met vanilleroom
Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en
Pel de knoflook en kneus de tenen. Pers de citroenen uit. Bestrooi de konijnenboutjes ruim met peper en zout. Bind de kruiden samen met een stukje keukentouw.
Verwarm de oven tot 80 graden.
Zet een grote pan op het vuur met de boter. Op half vuur de konijnenboutjes aanbraden tot ze mooi bruin van kleur zijn.
Voeg de knoflook, citroensap, kippenbouillon en het bosje kruiden toe.
Zet de pan met de deksel erop in de oven. Laat de konijnenboutjes in 2 tot 3 uur langzaam garen.
Ik voeg eigenlijk altijd wat port toe als ik stoofperen kook. Op enig moment had ik niet alles in huis wat ik normaal gebruik en
Ik maak dit gerecht altijd met kippendijvlees. Het is voller van smaak, zachter en eigenlijk gewoon lekkerder dan een filet.