Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Dit is de snelle variant uiensoep. Gewoon van bouillonblokjes en klaar in 20 minuten.
Kook de eieren hard, pel ze en hak ze fijn. Zet de waterkooker aan met 1 1/4 liter water en giet het in een maatbeker met de bouillonblokjes. Roer door zodat de bouilonblokjes oplossen.
Pel de uien en snij in halve ringen. Fruit de ui in 8 minuten bruin in de boter, roer de bloem erdoor en bak even mee.
Al roerend de bouillon toevoegen. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken.
Garneer met het ei voor het serveren.
Pulled pork is het langzaam garen op lage temperatuur van een groot stuk varkensvlees waardoor het zo gaar is dat je het uit elkaar kan
Dit is een leuk bijgerecht wat met veel vis en vlees soorten kan combineren. Gebruik een andere kaassoort zoals een RocheBaron om een wat stevigere