
Beenham met cognacmosterd
Voor dit recept gebruik ik cognacmosterd. Als je deze niet kan vinden neem je vier eetlepes Franse mosterd waar je twee eetlepels cognac doorheen roert.
Spoel de zuurkool goed af met koud water en knijp hem daarna goed uit,
Zet de spekblokjes op in een koekenpan op laag vuur en laat langzaam uitbakken tot ze krokant zijn.
Bak de kipshoarma in wat olie in 8 minute gaar. Schep regelmatig om.
Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de sambal.
Neem een bakvorm en bekleed deze met bakpapier.
Meng de zuurkool met de kipshoarma en spekblokjes goed door elkaar. Vul hier de bakvorm mee en druk licht aan.
Giet het eiermengsel eroverheen. Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet de bakvoorm in de oven en gaar in 20 / 25 minuten.
Voor dit recept gebruik ik cognacmosterd. Als je deze niet kan vinden neem je vier eetlepes Franse mosterd waar je twee eetlepels cognac doorheen roert.
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn