Ingrediënten voor 4 personen
Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met een groep aan tafel gaat. Het recept heb ik voor de site terug gebracht naar 4 personen.
Ingrediënten voor 4 personen
Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met een groep aan tafel gaat. Het recept heb ik voor de site terug gebracht naar 4 personen.
Wrijf het vlees aan alle kanten goed in met mosterd.
Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
Voeg peper en zout toe,wentel het vlees circa 10 min door de pan en neem het er dan uit.
Fruit in de braadjus de bospaddenstoelen,blokjes gerookt ontbijtspek en schoongemaakte zilveruitjes goed aan.
Leg het vlees weer in de pan en overgiet het met de rode wijn.
Laat het op zacht vuur nog ongeveer 50 min braden.
Saus eventueel wat binden met allesbinder.
Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.
Rode linzen hebben een goede eigenschap. Buiten het feit dat ze erg lekker zijn koken ze ook stuk waardoor er mooie gebonden soepen of stoofschotels
Voor dit recept gebruik ik de kippendij zonder rugstuk. Doordat het botje er nog wel inzit krijgt het vlees nog meer smaak. Gebruik hier nooit