Ingrediënten voor 4 personen
Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met een groep aan tafel gaat. Het recept heb ik voor de site terug gebracht naar 4 personen.
Ingrediënten voor 4 personen
Ik werk graag met groot vlees. Een procureur is ongeveer 2 kilo dus bij uitstek om te bereiden als je met een groep aan tafel gaat. Het recept heb ik voor de site terug gebracht naar 4 personen.
Wrijf het vlees aan alle kanten goed in met mosterd.
Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees aan alle kanten aan.
Voeg peper en zout toe,wentel het vlees circa 10 min door de pan en neem het er dan uit.
Fruit in de braadjus de bospaddenstoelen,blokjes gerookt ontbijtspek en schoongemaakte zilveruitjes goed aan.
Leg het vlees weer in de pan en overgiet het met de rode wijn.
Laat het op zacht vuur nog ongeveer 50 min braden.
Saus eventueel wat binden met allesbinder.
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Gehaktballetjes zijn altijd lekker. Warm of koud, beide is mogelijk. Op deze manier zijn ze ideaal om mee te nemen als je er dagje op
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb