Pasta knoflook met biefstuk
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Zet de tajine op laag vuur met een scheut olie. Snij het vlees in dobbelsteentjes van 2 x 2 cm.
Bak het vlees aan in de olie voor 5 minuten.
Ondertussen pel je de ui en knoflook. Snij de ui in grove stukken en de knoflook fijn.
Strooi de ras el hanout over het vlees en roer door. Voeg de ui en knoflook toe en bak mee voor 2 minuten.
Snij ondertussen de courgete en auberginge in de lengte door en snij dan in plakjes.
Voeg toe en bak 2 minuten mee. Schep de harissa erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Laat de tajine voor 2,5 uur zachtjes stoven.
Aglio e olio is een heerlijk gerecht maar ik maak altijd te veel. Ik kook dan een klein beetje pasta bij en maak er weer
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt. Als
Tussen de gerechten door is het lekker om iets verfrissend te drinken. Dit is een leuke vervanger voor de spoom en nog gezond ook. Je