Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.

Paella
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.
Schil de bospeen en rasp deze. Snipper de sjalot, snij de ansjovis klein, hak de kappertjes fijn, snipper de augurk en hak de peterselie.
Meng de geraspte peen met de eierdooier en alle overige ingrediënten goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Laat dit 30 minuten tot 1 uur goed intrekken.
Zet een kookring op het bord en schep hier twee tot drie lepels van het mengsel in. Druk licht aan tot een mooi tartaartje.
Ieder heeft zo zijn eigen recept van paella. Ik hou van de combinatie vlees en vis waardoor er een goed gevulde pan met een volle
Weinig tijd en toch lekker eten. Dit pasta gerecht staat in 15 minuten op tafel.