Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.
Dit recept voor peentartaar is fris en erg lekker bij schaal of schelpdieren zoal coquilles of kreeft.
Schil de bospeen en rasp deze. Snipper de sjalot, snij de ansjovis klein, hak de kappertjes fijn, snipper de augurk en hak de peterselie.
Meng de geraspte peen met de eierdooier en alle overige ingrediënten goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
Laat dit 30 minuten tot 1 uur goed intrekken.
Zet een kookring op het bord en schep hier twee tot drie lepels van het mengsel in. Druk licht aan tot een mooi tartaartje.
‘Barigoule’ is een Provençaals eenpansgerecht, volgens overlevering ontstaan als nevenproduct van de klassieke bereiding van ‘artichauds à la barigoule’. Hele artisjokken werden in zijn geheel
Ik kreeg een pot mango chutney van Karin uit de wereldwinkel. Karin wilde graag weten wat ik er mee zou gaan doen. Het is een