Een snel soepje maar wel erg smakelijk.

Rijst van bloemkool
Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Pel de ui en knoflook, snij in stukken. Snij de courgette in de lengte door en dan in plakjes van ongeveer 0,5 cm. Haal de zaadlijst uit de paprika en snij in stukjes.
Doe een scheutoliein de soeppan en smoor de ui, knoflook voor 3 minuten. Voeg de courgette en paprika toe en bak het geheel 4 minuten.
Voeg de bouillon toe en kook alles 10 minuten goed door. Pureer dan alles met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Je denkt dat je rijst ziet op de foto maar het is bloemkool. Van bloemkool kan je namelijk een prima vervanger maken voor rijst als
Een kip van het spit met zijn knapperige vel doet het altijd goed. Je moet natuurlijk wel een bbq of oven hebben met een draaispit.