Rasp de schil van de citroen en pers hem uit. Pel de teen knoflook.
Maal in een blender een half bosje koriander samen met 4 el olijfolie, 1 teentje knoflook, sap van halve citroen, citroenrasp en de mayonaise tot een smeuïge massa.
Zet een grote koekenpan op het vuur met een klont boter. Strooi zout en peper over de pangasiusfilet en bak deze aan beide zijde op half vuur voor 4 minuten. Blus af met het citroensap.
Zet na de eerste 4 minuten een twee koekenpan op het vuur met een scheut olijfolie. Als deze warm is verwarm je de rivierkreeftjes in 2 tot 3 minuten.
Leg de pangasius op een bij voorkeur verwarmd bord. Schep de rivierkreeftjes erover en besprenkel met de koriander dressing. Garneer met een paar blaadjes koriander.
Lekker met rucola/zeewiersalade.
Het pittige in recepten is voor iedereen anders. Verrijk je gerechten dus voorzichtig met pepers of pepersaus zodat ieder het kan eten. Ik vergis me
Op de foto staat naast het soepje een espuma van aardappel met een parmezaanruitje. Dit recept kan je ook terugvinden op de site. Hier heb