Lams voorbout met geroosterde aardappelen
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Verwarm de oven op 150 graden.
Pel de knoflook en doe samen met de komijn, olijfolie en zout en peper naar smaak in een vijzel Maal alles tot je een smeuiege massa hebt.
Schil met een dunschiller de winterwortel en snij in plakken, pel de ui en snij deze in plakken. Snij van de citroen 3 plakken.
Leg de wortel, ui en citroen op de boden van een braadslee. Smeer de lamsbout rondom in met het knoflook, komijn mengsel.
Leg de bout op de groenten en giet er de wijn bij.
Zet in het midden van de warme oven en laat de bout in ongeveer 7 uur garen. Bedruip ieder uur even de bovenzijde van je lamsbout om uitdroging te voorkomen.
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep