Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt.
Als je peren klaar zijn kan je het kookvocht inkoken tot een siroop die weer lekker is over ijs.
Stoofperen we hebben allemaal ons eigen recept. Het is vaak dat beetje van jezelf waardoor ieder in jouw omgeving jouw peertjes het lekkerst vindt.
Als je peren klaar zijn kan je het kookvocht inkoken tot een siroop die weer lekker is over ijs.
Schil de peren, halveer ze en snij het klokhuis eruit. Was de peren doe ze in een ruime pan met de port, grenadine een snuf kaneel en het sap van een halve citroen. Als je van zoet houd doe je er 3 el suiker bij. Voeg 0,5 l water toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Draai het vuur laag en laat de peren 90 minuten stoven. Laat ze afkoelen in het kookvocht.
Spareribs is zo’n gerecht dat je echt een dag van te voren moet voorbereiden en in een grote hoeveelheid moet maken. Gezellig met een groep
Verse korma geeft een heerlijke rijke, kruidige smaak. De Griekse yoghurt (bij voorkeur van schapenmelk) geeft er een vol en romig karakter aan. De korma
Gehaktballetjes zijn altijd lekker. Warm of koud, beide is mogelijk. Op deze manier zijn ze ideaal om mee te nemen als je er dagje op