Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Meatballs ready to eat
Gehaktballetjes zijn altijd lekker. Warm of koud, beide is mogelijk. Op deze manier zijn ze ideaal om mee te nemen als je er dagje op
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Gehaktballetjes zijn altijd lekker. Warm of koud, beide is mogelijk. Op deze manier zijn ze ideaal om mee te nemen als je er dagje op
Tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende lekkere slasoorten. Hier kan je eigenlijk eindeloos mee combineren want iedere soort heeft toch zijn eigen smaak. Ik heb