
Chocokoffiecognacroom
Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.
Snipper de ui en de knoflook. Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaten in stukjes. Spoel de witte bonen onder koud water af en laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie en fruit de ui aan. Laat de knoflook en tijm kort mee fruiten. Voeg het spek en de ham toe en bak 4 minuten.
Voeg de bouillon, aardappelblokjes, de witte bonen en de kool toe. Laat dit zachtjes 10 minuten koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Voeg de tomatenblokjes toe en laat goed doorwarem. Breng op smaak met zout en peper.

Dit een heerlijke toevoeging aan een grand dessert en past erg goed bij de appels uit de oven.

Dit is een lekkere licht maaltijd voor de warme dagen. Als je ipv de kip gekruide tofu gebruikt is het een heerlijk vegetarisch gerecht.