Bonensalade met Pangasiusfilet
Dit is een frisse maaltijdsalade voor twee personen.
Snipper de ui en de knoflook. Schil de aardappelen en snijd deze in blokjes. Snijd de tomaten in stukjes. Spoel de witte bonen onder koud water af en laat uitlekken in een vergiet.
Verhit de olie en fruit de ui aan. Laat de knoflook en tijm kort mee fruiten. Voeg het spek en de ham toe en bak 4 minuten.
Voeg de bouillon, aardappelblokjes, de witte bonen en de kool toe. Laat dit zachtjes 10 minuten koken tot de aardappelblokjes gaar zijn. Voeg de tomatenblokjes toe en laat goed doorwarem. Breng op smaak met zout en peper.
Dit is een frisse maaltijdsalade voor twee personen.
Dit zijn van die eenpans gerechten die eigenlijk altijd lekker zijn en nooit kunnen mislukken en barstens vol met smaak zitten.
Chocolademousse is een heerlijk onderdeel voor bij een grand dessert. De smaak is afhankelijk van het percentage cacao. In ieder geval moet je altijd pure