Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Ik ben dit receptje jaren geleden tegengekomen. Het blijft een smaakexplosie en met enige
regelmaat gebruik ik het zoals laatst op een verjaardagslunch voor Andre in Lavernge.
Voor 4 personen
Voorbereiding
Aardbeien wassen en van kroontje ontdoen. In kommetje 1 aardbei fijnprakken. Olie, azijn en honing erdoor roeren. Sausje op smaak brengen met zout en peper. Andere aardbei in 4 mooie plakjes snijden. 4 Blaadjes friseesla uit hart van de krop wassen en laten uitlekken.
Bereidingswijze
Blaadjes frisee bestrijken met aardbeiensausje. Op elke lepel een blaadje frisee leggen. Plakjes eendeborstfilet oprollen en schuin over frisee leggen. Garneren met plakje aardbei.
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer
Groenten, vis of lees in tempura ziet er altijd leuk uit en is ook erg lekker. Je kunt in de supermarkt tegenwoordig pakjes tempura beslag