Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.

Pot-au-feu
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Een verrassend nagerecht zeker in combinatie met de Mouse van chocolade en cognac.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Verwijder het klokhuis met een appelboor.
Maak een mengsel van de amandelpoeder, het oranjebloesemwater en de suiker.
Schik de appels in een beboterde ovenschaal + een weinig water.
Vul de appels met het mengsel en dek de bovenkant af met een klontje boter.
Bak de gevulde appels in de oven (ca. 35min) tot ze gaar en mooi goudbruin zijn. Dek de appels tijdens de eerste helft van de baktijd af met aluminiumfolie.
Serveer met bolletje ijs en een Mouse van chocolade en cognag
Een moeilijke naam, voor een eenvoudig gerecht. Le Pot-au-feu is niet meer en niet minder dan een Franse stoofpot van groenten en vlees. Vaak van
Dit nagerecht is ook erg lekker te combineren met een bolletje ijs plus een toefje slagroom