
Marokkaanse kip
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Verwarm de oven op 180 gr.
Doe 70 gram van de suiker en 150 gram boter in een mengkom en klop tot een fijne crème. Klop de eieren erdoor. Zeef het bakmeel met de kardemon boven de kom en schep alles door elkaar. Voeg al roerend de melk toe. Hak de pecannoten grof en roer de helft van de noten goed door het beslag. Verdeel het mengsel gelijkmatig in een ovenschaal of een bakblik.
Pel de bananen en halveer in de lengte. Leg ze met het snijvlak in het beslag. Strooi het restant van de gehakte noten erover.
Doe 30 gr boter en 50 gr suiker in een steelpan en laat smelten. Zet het vuur voor 1 minuut hoog tot het mengsel bruin begint te worden.
Schenk de karamel over de bananentaart.
Bak de taart in ongeveer 30 minuten gaar. Snijd hem langs de randen los en keer
om.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Om dit gerecht te maken heb je hele dunne pannenkoekjes nodig en een stoommandje of stomer. Zelf koop ik de pannenkoekjes kant en klaar bij
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.