Snij de ham in dobbelsteentjes, pel en snipper de ui, snij de paprika in stukjes, pel en snipper de knoflook. Ontvel de tomaten en snij in blokjes.
Meng de gepelde rauwe garnalen met de worcestersaus en de paprikapoeder.
Verhit een scheut olie in een braadpan en bak de kippendijen aan tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze ongeveer 10 min bakken en keer halverwege om. Voeg ham blokjes toe en bak twee minuten mee. Voeg dan de ui, knoflook en paprika toe en bak het geheel vier minuten.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel afgedekt ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Schep in iedere kom een kippendij en schep hier de stoof overheen. Lekker met een homp brood.
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Chocolademousse is een heerlijk onderdeel voor bij een grand dessert. De smaak is afhankelijk van het percentage cacao. In ieder geval moet je altijd pure