
Spek anders
Lekker kruidig en knapperig spek is op deze manier makkelijk te maken. Voor de smaak gebruik je gewoon een woksaus die in vele smaken te
Snij de ham in dobbelsteentjes, pel en snipper de ui, snij de paprika in stukjes, pel en snipper de knoflook. Ontvel de tomaten en snij in blokjes.
Meng de gepelde rauwe garnalen met de worcestersaus en de paprikapoeder.
Verhit een scheut olie in een braadpan en bak de kippendijen aan tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze ongeveer 10 min bakken en keer halverwege om. Voeg ham blokjes toe en bak twee minuten mee. Voeg dan de ui, knoflook en paprika toe en bak het geheel vier minuten.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel afgedekt ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Schep in iedere kom een kippendij en schep hier de stoof overheen. Lekker met een homp brood.
Lekker kruidig en knapperig spek is op deze manier makkelijk te maken. Voor de smaak gebruik je gewoon een woksaus die in vele smaken te
Lekker als voorgerecht en als je de soep wat dikker maakt door er extra linzen, aardappel en wat bindmiddel aan toe te voegen ook heerlijk
Voor satésaus gebruik ik altijd de goedkoopste pindakaas. De smaak wordt bepaald door de overige ingrediënten dus waarom meer uitgeven dan nodig is. Hou je