
Aardappelschotel korma
Verse korma geeft een heerlijke rijke, kruidige smaak. De Griekse yoghurt (bij voorkeur van schapenmelk) geeft er een vol en romig karakter aan. De korma
Snij de ham in dobbelsteentjes, pel en snipper de ui, snij de paprika in stukjes, pel en snipper de knoflook. Ontvel de tomaten en snij in blokjes.
Meng de gepelde rauwe garnalen met de worcestersaus en de paprikapoeder.
Verhit een scheut olie in een braadpan en bak de kippendijen aan tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze ongeveer 10 min bakken en keer halverwege om. Voeg ham blokjes toe en bak twee minuten mee. Voeg dan de ui, knoflook en paprika toe en bak het geheel vier minuten.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel afgedekt ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Schep in iedere kom een kippendij en schep hier de stoof overheen. Lekker met een homp brood.
Verse korma geeft een heerlijke rijke, kruidige smaak. De Griekse yoghurt (bij voorkeur van schapenmelk) geeft er een vol en romig karakter aan. De korma
Je bent er even mee bezig maar dit is een leuke manier om drumsticks te bereiden en staat ook superleuk op je bord. Heb je
Ajvar is een hemels goedje uit het voormalige Joegoslavië! Je kan het haast overal voor gebruiken: op brood (bijv. kaastosti!), in de soep, als toevoeging