
Herfst eieren
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.
Snij de ham in dobbelsteentjes, pel en snipper de ui, snij de paprika in stukjes, pel en snipper de knoflook. Ontvel de tomaten en snij in blokjes.
Meng de gepelde rauwe garnalen met de worcestersaus en de paprikapoeder.
Verhit een scheut olie in een braadpan en bak de kippendijen aan tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze ongeveer 10 min bakken en keer halverwege om. Voeg ham blokjes toe en bak twee minuten mee. Voeg dan de ui, knoflook en paprika toe en bak het geheel vier minuten.
Voeg de overige ingrediënten toe en laat het geheel afgedekt ongeveer 30 minuten zachtjes koken.
Schep in iedere kom een kippendij en schep hier de stoof overheen. Lekker met een homp brood.
Herfst eieren is een gerecht wat heerlijk als lunchgerecht is maar ook bij de broodmaaltijd zeker niet misstaat.
Dit gerecht is lekker met rijst of gekookte aardappelen. Als de kippenbouten gaar zijn haal je dan uit de ovenschaal en dan maak je de
Deze spiesjes zijn met een japanse twist. Lekker met gebakken rijst en groenten en een japanse komkommersalade.