Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/ragout1-300x300.jpg)
Ragout spareribs
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Schil de komkommer, halveer deze en haal de zaadlijsten eruit. Dit gaat makkelijk door er met een lepel middendoor te schrapen.
Pel de ui. Rasp de komkommer en de ui. Laat in een zeef uitlekken.
Halveer de tomaatjes en leg ze op een bord met de snijkant naar boven.Bestrooi met peper en zout, besprenkel met olijfolie en de balsamicoazijn.
Rasp de feta over de tomaatjes.
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten
Als je nog nooit eerder van short ribs hebt gehoord dan mis je een van de heerlijkste dingen in het leven! Short ribs moeten zo