Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.

Lamsschenkel
De lamsschenkel is een mooi stukje vlees met bot van de voorpoot van het lam. Niet heel erg bekent in Nederland. Het is super mals
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Schil de komkommer, halveer deze en haal de zaadlijsten eruit. Dit gaat makkelijk door er met een lepel middendoor te schrapen.
Pel de ui. Rasp de komkommer en de ui. Laat in een zeef uitlekken.
Halveer de tomaatjes en leg ze op een bord met de snijkant naar boven.Bestrooi met peper en zout, besprenkel met olijfolie en de balsamicoazijn.
Rasp de feta over de tomaatjes.
De lamsschenkel is een mooi stukje vlees met bot van de voorpoot van het lam. Niet heel erg bekent in Nederland. Het is super mals
Lekker bij van alles en nog wat. Als dip met brood, bij kip of garnalen op je broodje gyros of als dressing in een Griekse
Gebakken rijst is prima te maken van overgebleven witte rijst. Zelf vries ik de overgebleven rijst in en spar het zo op totdat ik voldoende