Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Schil de komkommer, halveer deze en haal de zaadlijsten eruit. Dit gaat makkelijk door er met een lepel middendoor te schrapen.
Pel de ui. Rasp de komkommer en de ui. Laat in een zeef uitlekken.
Halveer de tomaatjes en leg ze op een bord met de snijkant naar boven.Bestrooi met peper en zout, besprenkel met olijfolie en de balsamicoazijn.
Rasp de feta over de tomaatjes.
Dit is een snelle en lekker manier om pulled chicken te maken. Je kan jouw eigen smaak eraan geven door een andere bouillon of kruidenmix
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel