![](https://dekeukenvansantpoort.nl/wp-content/uploads/2020/03/eend-en-garnaal-300x189.jpg)
Spinazie met eend en garnalen
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Doe de tutti fruti met het bier in een pan en laat 20 minuten zachtjes koken, laat dan
afkoelen
Verwarm de oven op 175 gr
Maal de speculaasjes fijn en meng de boter en de jam erdoor.
Druk in de taartvorm als bodem en zijwand van ongeveer 3 a 4 cm hoog. Splits de eieren.
Doe de kwark met de eierdooier in een kom en roer goed door
Klop de eiwitten stijf en spatel door de kwark
Verdeel over de bodem en bak in 30 – 35 minuten gaar
Schep de tutti frutti over de taart.
Wilde spinazie is steviger van structuur en smaak dan de gewone maar als er geen wilde te krijgen is kan je prima de gewone spinazie
Deze spiesjes zijn met een japanse twist. Lekker met gebakken rijst en groenten en een japanse komkommersalade.