Tartaar van verse tonijn en zalm
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Doe de tutti fruti met het bier in een pan en laat 20 minuten zachtjes koken, laat dan
afkoelen
Verwarm de oven op 175 gr
Maal de speculaasjes fijn en meng de boter en de jam erdoor.
Druk in de taartvorm als bodem en zijwand van ongeveer 3 a 4 cm hoog. Splits de eieren.
Doe de kwark met de eierdooier in een kom en roer goed door
Klop de eiwitten stijf en spatel door de kwark
Verdeel over de bodem en bak in 30 – 35 minuten gaar
Schep de tutti frutti over de taart.
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.
Dit soort tomaatjes vind ik net kleine gebakjes die lekker zijn bij bijna alle maaltijden.
Mosselen uit de wok is net zo snel klaar als gekookte mosselen maar door de bereiding uit de wok hebben ze meer smaak. Lekker met