Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Vijgenbonbon
Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Pel de ui en knoflook, snij in stukken. Snij de courgette in de lengte door en dan in plakjes van ongeveer 0,5 cm. Haal de zaadlijst uit de paprika en snij in stukjes.
Doe een scheutoliein de soeppan en smoor de ui, knoflook voor 3 minuten. Voeg de courgette en paprika toe en bak het geheel 4 minuten.
Voeg de bouillon toe en kook alles 10 minuten goed door. Pureer dan alles met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Een leuk en lekker onderdeel van een grand dessert is deze vijgenbonbon. Zacht van smaak met een pitje van de gember.
Na een bbq avond blijven er bij mij nog wel eens wat stukjes sparribs over. Natuurlijk kan je ze de volgende dag opwarmen en opeten