Een snel soepje maar wel erg smakelijk.

Soep met mes en vork
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel
Een snel soepje maar wel erg smakelijk.
Pel de ui en knoflook, snij in stukken. Snij de courgette in de lengte door en dan in plakjes van ongeveer 0,5 cm. Haal de zaadlijst uit de paprika en snij in stukjes.
Doe een scheutoliein de soeppan en smoor de ui, knoflook voor 3 minuten. Voeg de courgette en paprika toe en bak het geheel 4 minuten.
Voeg de bouillon toe en kook alles 10 minuten goed door. Pureer dan alles met de staafmixer en breng op smaak met peper en zout.
Een pot-au-feu is een maaltijdsoep met rundvleesvlees en groenten. Deze wordt als maaltijd in drie gangen opgediend: als eerste de gezeefde en ontvette bouillon, eventueel