Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades.
Je kan er eindeloos mee variëren door er je eigen smaak doorheen te draaien.
Deze heerlijke crème is lekker op een stokbroodje bij de borrel of als smeersel op brood bij diverse gerechten en salades.
Je kan er eindeloos mee variëren door er je eigen smaak doorheen te draaien.
Maal de geroosterde paprika met wat olie in de blender fijn. Meng dit met de geitenkaas en de paprikapoeder met een scheut olijfolie tot er een mooi smeerbaar geheel.
Doe de basilicum met wat olie en de gepelde knoflook in een blender en maal dit heel fijn. Meng dit met de geitenkaas en wat gemalen zwarte peper met een scheut olijfolie tot een mooi smeerbaar geheel.
Met de olie bepaal je hoe dik je de crème wilt hebben. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je er wel een mooie olie voor moet gebruiken.
Dit recept is ideaal voor als je geen ijsmachine hebt. Je kan er heerlijk romig ijs mee maken wat je bijna direct uit de vriezer
Vraag bij de visboer om sushi kwaliteit zalm en tonijn. Dan krijg je de meest mooie en verse stukjes voor je tartaar.