
Hamburger
Er gaat toch niet boven een verse hamburger van de bbq. Het is erg simpel om deze te maken en geloof me je bent een
Kook de mie volgens de instructie.
Rooster de sesam in een warme droge koekenpan.
Snijd de paksoi en grove stukken, de paprika in reepjes en de ui en knoflook klein.
Snijd de biefstuk in reepjes van ongeveer 4 cm.
Stook een wok en een koekenpan warm. Gier een beetje rijstolie in. Wok de ui, knoflook en harde stukken van de paksoi voor 4 minuten. Doe er een scheut oestersaus bij en roer door. Zet het vuur laag en leg de zachte stukken kool op het baksel.
Bak de biefstuk in 2 min bruin en blus af met was Japanse soy. Bestrooi met de helft van de sesam.
Roer het groentemengsel door en bestrooi met zwarte peper uit de molen.
Schep een bergje mie op een bord. Schep hier het groentemengsel op en schep daar de stukjes biefstuk op. Garneer met de overige sesam.
Er gaat toch niet boven een verse hamburger van de bbq. Het is erg simpel om deze te maken en geloof me je bent een
De lams voorbout wordt meestal in plakken gebruikt of ontbeend om er een rollade van te maken. Het is een prachtig stukje om in zijn
Een crumble is een mooie toevoeging bij een dessert wat uit meerder onderdelen bestaat. Als bodem onder ijs is het ook erg smakelijk. Het zowel